Music-IT, Apple specialist for musicians and audio professionals.

Apple Logic Workstation


Music-IT helpt, als lid van het Apple Consultants Netwerk, bij de aanschaf, de installatie en het onderhouden van op Apple gebaseerde systemen. Music-IT doet dat voor scholen, grotere bedrijven, het midden en klein bedrijf en de zelfstandig opererende professional.

Music-IT heeft een bijzondere positie als het gaat om de Apple IT oplossingen die ingezet kunnen worden voor het maken van muziek. Vanuit een muzikale én ICT passie heeft Music-IT zich tot doel gesteld om alle muziekmakers te helpen bij de keuze van de juiste apparatuur en het onderhoud daarvan. Immers muzikanten moeten muziek kunnen maken en willen zich dus niet druk hoeven te maken over hun apparatuur. Het aanbod van producten en diensten voor muziekmakers is groot, divers en tamelijk ondoorzichtig. De professionals van Music-IT kennen de wensen en behoeften van de muziekmakers als geen ander en weten precies welke apparatuur goed samenwerkt met Apple. Die kennis maakt dat zij perfect in staat zijn om je bij de aanschaf van een Apple of studioapparatuur een goed advies te geven.


Music-IT is gevestigd in Zeist en Soest én levert support op het complete Apple programma aan producten én de diverse bijbehorende muziek hard- en software.


Music-IT levert support op o.a.: Adam, Akai, Alesis, Antares, Arturia, Apple, Apogee, Audio-Technica, Beyerdynamic, ddrum, Digidesign, DynAudio, Emu, Euphonix , Focal, Focusrite, Fxpansion, Genelec, G-Technology, IK Multimedia, Korg, KRK, Kurzweil, Lacie, M-Audio, Mackie, Motu, Native Instruments, Nord, Pianoteq, Samson, sE Electronics, Sibelius, Shure, SKB, Soundtoys, Stanton, Steinberg, StudioProjects, Vienna, Universal Audio, Waves, XLN Audio, Yamaha en vele andere ...

counter hit make