iPos-IT, Apple specialist for Retailers.

Comments


CCV SalesPoint
iPos-IT helpt bij de aanschaf, de installatie en het onderhouden van op Apple gebaseerde Point of Sales ( Kassa ) systemen. Wij richten ons daarbij primair op systemen die betaalbare en betrouwbare oplossingen bieden én helpen de veiligheid en de verkoop in uw winkel én online te verbeteren.

Door de razend snelle opkomst van smartphones, tablets en de internet winkels is de vraag naar gebruikersvriendelijke én mobiele oplossingen de afgelopen jaren sterk toegenomen. De Apple producten staan bekent om hun gebruikersvriendelijkheid én zijn zowel zeer innovatief als betrouwbaar. Dat maakt dat de Apple producten zeer goed in te zetten zijn voor winkel toepassingen. Of het nu gaat om een enkele kassa, een volledig netwerk met mobiele terminals, een gekoppelde webwinkel, camera beveiliging, toegangscontrole of het traceren van klanten in uw winkel met Apple kan het allemaal.
counter hit make
iPos-IT is gevestigd in Zeist en is een initiatief van de Apple consultant Music-IT die met een enorme Apple én retail ervaring een bijzondere positie heeft verworven als het gaat om Apple producten.


iPos-IT is gespecialiseerd in producten als: Apple macOS X & iOS, CCV Salespoint & Shop, iZettle, Axis IP Camera's, Socket en Motorola Barcode scanners, Dymo Barcode printers, Netgear Wi-Fi, Star en Epson Bonprinters, Star en APG Kassalades, etc...